Dine forberedelser som deltager i DASAIMs Årsmøde 2017!

Endnu en gang mødes mere end 300 deltagere og vi kan næsten allerede mærke stemningen!
Fik du ikke meldt dig til? Du kan stadig nå det!

startbillede DASAIMs årsmøde 17

Igen i år har ca. 300 læger tilmeldt sig DASAIMs Årsmøde og vi glæder os til at se alle deltagere i dagene 9.-11. november!

Bestyrelsen, udvalgene og andre ildsjæle har sammensat et stærkt og varieret program, hvor der i år også er mange udenlandske foredragsholdere.

Programmet og alle de abstracts, der præsenteres i foredragskonkurrencen eller som poster finder du her. Herfra kan du også printe programmet, hvis du foretrækker en papirversion – der vil ikke være trykte programmer på mødet. Til gengæld vil programmet også være tilgængeligt som app.

Læs også beretningerne og se, hvem der stiller op til de vakante poster i selskabet her. Hvis du bliver fristet til selv at deltage aktivt i og præge udvalgsarbejdet kan du enten melde dit kandidatur i forvejen (skriv til bestyrelsen@dasaim.dk) eller stille op på generalforsamlingen.

Selv om festen fredag kan kræve sine ofre så tjek lige, om du virkelig vil gå glip af lørdagens stærke program..! Tjek også afslutningen, som i år er: ”Lægers faglighed sætter dagsordenen. Sig fra! Sig til!”. Til dette emne har vi sat Morten Hedegaard og Anja Mitchell i stævne og undtagelsesvis er dette foredrag åbent for alle interesserede!

Vel mødt!

Mange hilsener
DASAIMs Bestyrelse