DASAIMs Årsmøde 2014 – program og tilmelding

Se det spændende og varierede faglige program for DASAIMs årsmøde 2014 og tilmeld dig senest den 9. oktober for reduceret takst!

radisson

Se mange spændende og varierede faglige indlæg, der præsenteres på DASAIMs årsmøde 2014 og tilmeld dig senest den 9. oktober for reduceret takst!

Program DASAIMs Årsmøde 2014

Tilmelding til DASAIMs Årsmøde 2014

Der er indkommet 56 abstracts med præsentation af spændende forskningsprojekter. I år bliver programmet præsenteret på en hel ny og mere brugervenlig måde, idet DASINFO i trykt format ikke længere udkommer. Hjemmesiden vil løbende blive blive opdateret med nyheder om programmet, selskabets generalforsamling, abstracts, information om sponsorer og meget mere. Årsmødet afholdes på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København d. 13 – 15. november 2014.

Der er en række ændringer du skal være opmærksom på i forbindelse med tilmelding og betaling. Ligeledes giver den nye hjemmeside mulighed for en løbende opdatering af programmet og begivenheder på Årsmødet. Tilmelding af abstracts, indsendelse af ansøgning til DASAIMs Smerteforskningspris og andet vil også foregå via hjemmesiden. Det er derfor vigtigt at du følger med på siden for at få seneste nyt.

Information om program og tilmelding findes på hjemmesiden under “Møder og kurser”. Du kan læse meget mere om DASAIMs Årsmøde ved at klikke her:

Seneste nyt om Årsmødet 2014