Seneste nyt om Årsmødet 2014

1369344712118

Se de mange spændende og varierede faglige indlæg på DASAIMs årsmøde 2014 her.

Der er indkommet et stort antal abstracts med præsentation af spændende forskningsprojekter. I år bliver programmet præsenteret på en hel ny og mere brugervenlig måde, idet DASINFO i trykt format ikke længere udkommer. Hjemmesiden vil løbende blive blive opdateret med nyheder om programmet, selskabets generalforsamling, abstracts, information om sponsorer og meget mere. Årsmødet afholdes på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København d. 13 – 15. november 2014.

Proceduren i forbindelse med både tilmelding og betaling bliver elektronisk i år. Fremover skal du betale for din deltagelse når du tilmelder dig. I øvrigt foregår tilmeldingen som den plejer.

Programmet bliver præsenteret kronologisk på hjemmesiden som vanligt. Du vil, ved nogle af indlæggene, have mulighed for at klikke på et link til yderligere information om foredragsholdere, fagligt slos indhold og andet. Der vil være trykte programmer til rådighed på Årsmødet, men da der altid kan forekomme ændringer, er det en fordel at følge med på hjemmesiden som er helt opdateret.

Samarbejdet med vores sponsorer er med til at skabe et varieret og spændende program. Blandt andet arrangeres der hvert år spændende frokostsymposier, hvor du kan nyde et fagligt slos indlæg og en god frokost. Der er også mulighed for at indtage sin frokost i udstillingsområdet.

Ved tilmelding til Årsmødet har du mulighed for at tilmelde dig frokostsymposierne, og af hensyn til en smidig afvikling af disse, er det vigtigt at du møder op når du har tilmeldt dig, da udeblivelse fratager dine kolleger muligheden for at deltage i symposierne.

Som nævnt foregår betalingen elektronisk. Du kan derfor ikke tilmelde dig via din arbejdsplads. Afregning med arbejdsgiver og lignende vil du selv være ansvarlig for via den kvittering du modtager ved betaling samtidig med din tilmelding. Selskabet anvender en online betalingsløsning med maksimal sikkerhed.

 

110 KB startbillede_DASAIMs årsmøde 2014