FYA Symposium 2014

Vi er i FYA stolte over at kunne præsentere et symposium med bredt fokus og højt fagligt slos niveau i fantastiske omgivelser! Hør erfarne foredragsholdere tale om de nyeste tiltag indenfor væsentlige kliniske områder, vi alle kommer i berøring med i hverdagen.

Hotel-Hesselet-udsigt-til-bro
FYA Symposium 2014, Hotel Hesselet, Nyborg d. 30.-31. maj 2014Kom og mød dine yngre kolleger til FYA Symposium 2014!

FYA byder på et spændende fagligt slos program som tilgodeser både introlægen, prækursisten, HU-lægen og den unge afdelingslæge, samt socialt og festligt samvær i fantastiske omgivelser!

Vi er i FYA stolte over at kunne præsentere et symposium med bredt fokus og højt fagligt slos niveau. Hør erfarne foredragsholdere tale om de nyeste tiltag inden for en række områder, vi alle kommer i berøring med i hverdagen.

Det er fagligt slos relevant for alle og samtidig en enestående anledning til at hygge sig og holde en god fest med yngre kolleger på tværs af landet. Vi glæder os til at se jer!

Program:

Se det fulde program nedenfor.

Sted: Hotel Hesselet (klik for hjemmeside)

Pris: 1.300,- kr./pers. i delt dobbeltværelse, 400,- kr. tillæg for enkeltværelse.

Prisen inkluderer: Frokost, en drink og 3-retters middag om fredagen, overnatning fra fredag til lørdag, morgenmad og frokost om lørdagen samt kaffe og frugt i pauserne begge dage.

Deltagere: Forbeholdt FYAs medlemmer (du kan melde dig ind i FYA her)

Tilmelding: Tilmelding her på FYA.dk. Tilmeldingsfristen er 1. marts, men tøv ikke, for der er kun 60 værelser – først til mølle!

NB! tilmelding er kun gældende – og samtidig bindende – når det fulde beløb er indbetalt og du har modtaget kvittering.

668 KB Program FYA Symposium 2014