Tværfagligt obstetrisk-anæstesiologisk symposium

Velforberedte og engagerede foredragsholdere mødte et spørgelystent publikum da obstetrisk-anæstesiologisk symposium blev afviklet i Roskilde.

obst symp 2

Efter en tvunget 2-årig pause har DASAIM’s obstetriske udvalg igen kunnet afholdt et udsolgt og vellykket tværfagligt symposium.

Den 29. marts 2022 var auditoriet i på Sjællands Universitetshospital, Roskilde fyldt med jordemødre, anæstesisygeplejersker, obstetrikere og anæstesilæger.

Efter en tvunget 2-årig pause har DASAIM’s obstetriske udvalg igen kunnet afholdt et udsolgt og vellykket tværfagligt symposium.

29/3-22 var auditoriet i på Sjællands Universitetshospital, Roskilde fyldt med jordemødre, anæstesisygeplejersker, obstetrikere og anæstesilæger. Velforberedte og engagerede foredragsholdere mødte et spørgelystent publikum, så mikrofonførerne fik travlt. Højt fagligt niveau, strålende humør og god forplejning gjorde det nemmere at håndtere de (mindre) tekniske udfordringer der dukkede op.

Med flot deltagelse, især af anæstesiologiske speciallæger, og flot fremmøde også fra vest for Storebælt, kan vi ikke andet end straks at overveje gode emner til 2023! Forslag modtages gerne på kim.lindelof@regionh.dk eller awik@regionsjaelland.dk

Stort tak til foredragsholderne. Præsentationer kan findes på DASAIM’s hjemmeside.