SSAI 2019: Sommer i København

Programmet udvikler sig fortsat. Senest har vi fået tilsagn fra Dr. Clifford L. Shelton fra Manchester UK, som har forsket i patientoplevelse af anæstesi

Flyer january 18

SSAI-kongressen løber af stablen 28. til 30. august 2019 på Tivoli Hotel. Midt i sommeren og midt i København. Udelivet i København i august er fantastisk – med livet i parkerne, på pladserne og torvene, havnebadene, muligheden for mange spændende kulinariske oplevelser, der også kan fortsætte ud på de små timer.

Kongressen organiseres og afholdes i DK hvert 10. år og da DASAIM støtter det skandinaviske initiativ afholdes DASAIMs Årsmøde i de pågældende år kun som et 1-dagsarrangement med afsluttende generalforsamling. Der forventes ca. 1000 deltagere på SSAI-kongressen i år. Medicinalindustrien er også stærkt repræsenteret, og alle standene er besat.

Vi er stolte af at kunne præsentere professor John Ioannidis, Stanford University, CA, der åbner kongressen med en session over emnet ”Reducing waste in health care research”.
Programmet udvikler sig fortsat, senest med tilsagn fra Dr. Clifford L. Shelton fra Manchester UK, som har forsket i patientoplevelse af anæstesi og holder foredrag den 30. august med titlen “Patient’s view on anaesthesia and the consent process”.
Formanden for World Federation of Societies of Anaesthesiologists (WFSA), Jannicke Mellin-Olsen lukker og slukker med ”The global anaesthesia and surgery crisis”.

Der er indkommet 119 abstracts med rigtig mange spændende bidrag i et stærkt felt, og fem af disse er blevet udvalgt til foredragskonkurrencen.

Vi glæder os til at se dig 28.-30. august 2019 i København. Husk at ønske fri og husk at tilmelde dig.

Læs mere her: http://ssai2019.com
Hele programmet kan ses her:  http://ssai2019.com/preliminary-programme-topics/
Tilmeld dig her: http://ssai2019.com/registration/