COVID-19

DASAIM henviser vores medlemmer til de generelle anvisninger og vejledninger fra Sundhedsstyrelsen og til de lokale beredskaber angående COVID-19

DASAIM henviser vores medlemmer til de generelle anvisninger og vejledninger fra Sundhedsstyrelsen og til de lokale beredskaber angående COVID-19.

Enkelte vejledninger kan blive lavet i perioden angående COVID-19, og de vil i så fald blive lagt på DASAIM.dk. Eventuelle nye vejledninger og andet af interesse for medlemmerne vil blive reklameret på DASAIMs Facebook- og Twitter-profiler. Imidlertid er informations-flowet så stort netop nu, og det kliniske arbejdspres bliver meget omfattende for alle anæstesiologer, så udvalgene må forventes kun eventuelt at producere ganske få og da kun absolut påkrævede vejledninger.

Vores fag er født ud af et andet mareridt som dette. Det er vores kernearbejde, og vi har en moralsk forpligtigelse til at forsøge at være den afgørende forskel. Vi kommer til at påvirke, hvordan den her historie ender for Danmark. Det viser vi med den store indsats, der allerede ydes, og den indsats vi gør klar til.

På vegne af DASAIMs Bestyrelse

Martin Kryspin Sørensen, redaktør DASAIM
Joachim Hoffman-Petersen, formand DASAIM